Tire’nin Kahrat Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde meydana gelen iş kazasında, çatı yapımı ile uğraşan bir kişi düşerek hayatını kaybetti.

Ergün ÇELİK
 
Tire’nin kırsal mahallelerinden olan Kahrat Mahallesi’nde dün öğlen saat 14:30 sıralarında meydana gelen iş kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere ve iddialara göre olay şu şekilde meydana geldi. Yeğenli köyünden olan Mustafa Avşar (52) isimli vatandaş, bir süre önce Kahrat Mahallesi’nde soğuk demir işi üzerine işyeri açarak burayı çalıştırmaya başladığı, dün almış olduğu bir çatı işini yapmak üzere Kahrat Dört Yol Mevkiine küçük oğlu Erkan ile birlikte çalışmaya gittiği öğrenildi. 

Burada çalışmalarını sürdürürken, bastığı yerdeki zeminin çürük olması sebebiyle ayağının altındaki bölümün kırılması sebebiyle birden dengesini kaybedip yaklaşık 5 metre yükseklikten kafa üstü yere düşüp yaralandığı, sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tire Devlet Hastanesine getirilmesin ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, geçirdiği beyin kanaması sebebiyle yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi