Son günlerin en anlamlı dayanışma örneklerinden birisi Tire Park AVM’de gerçekleştirildi. Tire Park AVM yönetimi, AVM içinde hizmet veren işletmeler ve sosyal medya üzerinde gönüllülük esasına dayalı faaliyet gösteren “Bir çocuk da sen giydir Tire” grubu kurucusu Faruk Eryiğit’in ortak girişimleriyle kurulan yardım kutusu, ilk günden Tire halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. AVM koridoruna kurulan kutuya dileyen herkes market ve bakkallardan aldıkları kuru erzakları bırakabilecek. Burada biriken kuru erzaklar yardım gönüllüsü Faruk Eryiğit aracılığıyla belirli aralıklarla toplanarak ihtiyaç sahibi ailelere ve her gün BİN 500 kişiye yemek çıkaran Tire Belediyesi Aşevi’ne bağışlanacak.

İLK DESTEK TİRE PARK AVM YÖNETİMİ’NDEN

Yardımlaşma kutusu kurulur kurulmaz ilk hamle Tire Park AVM Yönetimi’nden geldi. Tire’deki ihtiyaç sahibi aileler için kolları sıvayan AVM Yönetimi, kuru erzak kutusunun raflarını doldurdu. AVM Yönetimi’nin belirli aralıklarla erzak kutusunu dolduracağı öğrenildi.

“DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

“Bir çocuk da sen giydir Tire” grubunun kurucusu, Tire Belediyesi Personeli ve yardım gönüllüsü Faruk Eryiğit kampanya ile ilgili HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Eryiğit, yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“Öncelikle projemizin gerçekleşmesinde büyük emekleri geçen Tire Park AVM Yönetimi’ne ve AVM içerisinde faaliyet gösteren tüm işletmelere teşekkür ediyoruz. Bu projeyle maddi durumu iyi olan vatandaşlarımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın arasında yardımlaşma köprüsü kurmayı hedefledik. Projemiz ilk günden ilgi çekmeyi başardı. Tüm halkımızı Tire Park AVM’deki kurulan kutuya erzak yardımı yapmaya davet ediyoruz. Toplum olarak birbirimize en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde herkesin üstüne düşeni yapması gerekiyor. Allah şimdiden yardımda bulunan herkesin hayırlarını kabul eylesin”

Editör: Haber Merkezi