Ergün ÇELİK

 

2016 Yılının Ocak ayında Tireli hayvan severlerin hizmetine giren Mavi Pati Veteriner Kliniği sadece ev ve süs hayvanlarına hizmet veren konseptiyle Tire’de bir ilk ve öncü oldu. Veteriner Hekimliğini Fatma Şimşek Çetin’in yaptığı klinikte verilen hizmetler sadece sağlık ile de sınırlı değil.

Bu klinikte İlk hayvan bakmaya karar verildiğinde kişinin kendine uygun ırk seçimi ve ilk günlerin daha rahat atlatılması konusunda da çeşitli destekler veriliyor.

Şu anda tam olarak bir köpek eğitimi hizmeti verilemese de bu konuda bazı bilgiler sizlerle paylaşılıp evcil hayvanınızla iletişiminizi ve ev hayatınızı güzelleştirmeye yardımcı olunuyor.  Mavi Pati Veteriner Kliniği’nde bu hizmetlerin yanında hayvanlarla ilgili bütün temel ihtiyaçların da karşılandığı gibi tüy ve tırnak bakımı yapılabilen kuaförlük hizmeti de sunuluyor.

Hayvan sahipleriyle aile gibi olduklarını söyleyen Mavi Pati Veteriner Kliniği Kurucusu Veteriner Hekim Fatma Şimşek Çetin HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada;

“Hayvanların bütün sorunlarını en aza indirip daha keyifli ve konforlu bir yaşam sürmelerini hedefliyoruz. Bu amaçla sıkı bir kayıt ve takip sistemleri var ve siz unutsanız da onlar hatırlatıyorlar. Siz tatile gittiğinizde hayvanınızı emanet edebileceğiniz pansiyon ev hizmeti de sağlıyoruz.

Mesleki etik ve hayvan sağlığını her şeyin önünde tutuyoruz. Bir kaç klinikle işbirliği içinde çalışıp hizmet sınırlarımızı geniş tutuyoruz. En ufak bir problemden omurilik ameliyatına kadar hayvan sahiplerine her türlü desteği veriyoruz.

Kliniğin ilk amacı evde bakılan hayvanların temel sağlık ihtiyaçlarını ve aşılarını karşılamak olsa da kısa zaman da çok yol kat ettik ve birçok hayvana yuva bulup birçok sokak hayvanına destek verdik. Böyle bir kliniğin varlığı birçok kişinin hayvan almasına neden oldu. Bu da hayvan severlerin attıkları bu adımın ne kadar doğru olduğunu herkese gösteriyor. Kliniğimizde bir yandan gençlerimize mesleki tanıtım yaparken diğer yandan da çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için bazı çalışmalar yapıyoruz. Bir hayvanınız olsun olmasın içten bir sohbet için kapılarımız tüm vatandaşlarımıza açıktır” dedi.





Editör: Haber Merkezi