Kaybettiği parasını 25 gün sonra bulan yaşlı amca sevinç gözyaşlarına boğuldu.

 

Tire Belediye Basın

 HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

Tire’de insanlık ölmemiş dedirtecek cinsten bir olay yaşandı. Bundan yaklaşık 25 gün önce  yolda bulduğu bin 115 lira parayı hiç düşünmeden Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim eden bir vatandaş, parayı yolda bulduğunu söyleyerek  sahibinin bulunmasını istedi.

Parayı tutanak altına alan Tire Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri İlan bürosu aracılığı ile paranın sahibini bulmaya çalıştı. Emanette bekleyen paranın sahibi ise tam 25 gün bulunamadı. Bugün başka bir kayıp anonsunu duyan 86 yaşındaki Mehmet Işık belki bir umut diyerek Belediyenin yolunu tuttu.

 

Parasının kaybolduğunu yetkililere söyleyen yaşlı amca parasının yetkililerde olduğunu duyunca sevinç gözyaşlarına boğuldu. Tutanak karşılığı Zabıta yetkililerinden parasını alan Mehmet Işık yetkililere teşekkür ederek Belediyeden ayrıldı. Parayı Salı günü paketleyip koynuna koyduğunu ve daha sonra tuvalete gittiğini söyleyen yaşlı amca “Paramı düşürmüşüm. Bulunmayacağını düşündüm. Çarşıda dolaşırken kayıp ilanı duydum. Bir umut diyerek Belediyeye geldim param buradaymış Allah razı olsun helal süt emmiş birisi getirmiş.” Dedi.

 HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi