Kış aylarına hazırlandığımız şu günlerde üç çocuklu Hasan ve Türkan Yıldız ailesinin evsiz kalmasına neden olan elim yangın olayında zarar gören Yıldız ailesine Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven sahip çıktı.
Yaptığı çalışmalar ve sosyal yardımlara her zaman hassasiyet gösteren Kaymakam Tanrıseven, Sosyal Devlet olgusuna verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

YARDIM YAPILDI, DESTEK SÜRECEK
    Kaymakam Tanrıseven'in Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlilerine, aile ile ivedilikle iletişime geçilmesi talimatı doğrultusunda Kaymakamlık olarak, öncelikle aileye erzak yardımı yapıldı, çocukların okul ihtiyaçları ve kıyafet ihtiyaçları giderildi. Yanan evin hasar tespit raporu hazırlanarak evlerinin elektrik tesisat işleri yapıldı. 

TANRISEVEN: ''YARALARI EN KISA SÜREDE SARALIM''
    Konu ile ilgili olarak üzüntülerini ifade eden Tanrıseven yangında zarar gören aileye “Geçmiş olsun” dileğinde bulundu. Kaymakam Tanrıseven, ailenin en kısa sürede yaralarının sarılarak sıcak yuvalarına kavuşmaları için çalışmaların hızla yapıldığını söyledi.
Yardım çalışmalarının çok hızlı bir şekilde Hasan ve Türkan Yıldız çiftine ulaşması aileyi bir nebze olsun rahatlatarak yüzlerini güldürmeye yetti. 
 

Editör: Haber Merkezi