Tire'de elektrik çarpması sonucu ağır yaralanan minik Abdullah 12 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Ailesini ve akrabalarını yasa boğdu. 
Ergün ÇELİK

Olay 4 Aralık 2015 tarihinde Tire’ye bağlı Sarılar Köyü’nde meydana gelmişti. İddiaya göre; 2 yaşındaki Abdullah Yıldırım, evde bulunan seyyar elektrik kablosunu elinde tutuyordu.  Elindeki kabloyla birlikte evin avlusunda yerdeki su birikintisinin üzerine düşen minik Abdullah, 220 voltluk şebeke elektriğinin akımına kapılmıştı.

Derhal 112’yi arayan anne ve baba, Abdullah’ı alarak kendi otomobilleriyle Tire Devlet Hastanesi’nin yolunu tuttular. Bu esnada Tire’den yola çıkan 112 ambulansı, Işıklı köyü yakınlarında, minik Abdullah’ı otomobilden alarak ilk müdahalesini yaptı. Ambulansa bindirildiğin solunumu ve kalbi durmuş olan talihsiz çocuk, yol boyunca 112 görevlilerinin müdahalesiyle Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi.

Acil Serviste de müdahale devam etti. Burada müdahaleye tepki veren Abdullah Yıldırım, hemen 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. 

O tarihten beri Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşam mücadelesi veren minik Abdullah daha fazla dayanamadı ve dün hayatını kaybetti. Abdullah'ın cenazesi, Sarılar Köyü'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Ailesi başta olmak üzere köy halkını yasa boğdu.

Editör: Haber Merkezi