Fatih ŞAŞMAZ / TİRE İHA

Makamında çok fazla durmayan ve sürekli olarak vatandaşın arasında olmayı tercih eden Tire ilçe Kaymakamı Dr. Hasan  Tanrıseven  Tire de  sık sık hem vatandaşlarla hem de daire müdürleri ile bir araya gelip ilçenin sorunlarını masaya yatırarak  çözüm odaklı bir çalışma sergiliyor.

Geçtiğimiz günlerde aynı anda İzmir’in Selçuk ilçesine de kısa süre ile vekaleten bakan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven  Acarlar mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek halk toplantısı yaptı.Bize gelemeyenlerin biz ayağına geliriz diyen Tire ilçe kaymakamı Tanrıseven, Selçuk ilçesinde de vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını  not  aldırıp daire amirlerine iletti.

Devletin vatandaşına artık çok yakın olduğunu dile getiren Tire ilçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven; “ Artık vatandaşlarımız devlete ulaşmak çaba harcamıyor. Devlet vatandaşın ayağına hizmet götürüyor. Bu bağlamda bende Tire ilçe kaymakamı olarak vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinliyor onlar ile birlikte ortak akılla çözüm üretmeye çalışıyoruz. Devlet kurumlarının işi vatandaşın işini kolaylaştırmaktır. Kurumlarımızda bugün git yarın gel gibi bir işleyiş söz konusu değildir. Devlet vatandaşın ayağına gitmektedir.Bizlerde bu şuurla hareket ederek Tire ilçesinde vatandaşlarımızla ve daire amirlerimizle sık sık bir araya gelerek ilçemiz ve ülkemiz adına  daha iyi ne yapabiliriz onun mücadelesini vermeye devam ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi