Tire Şaik Lisesi Gezi ve Çevre Kulübü öğrencileri örnek bir davranışa imza atarak ilçe genelinde bir çok park,cadde ve sokak’daki çöpleri topladı.

Ergün ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA



Düzenlediği etkinliklerle bir çok konuda takdir toplayan Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesi şimdi de Tire’nin temizliği için kolları sıvadı. Toplamda 22 öğrencinin katıldığı temizlik yürüyüşüne ŞAİK Lisesi öğretmenlerinden Özgül Koçuk,Füsun Kızılkoca, Ramazan Ören ve Emekli Öğretmen İbrahim Koç da katılarak destek verdi. ŞAİK Lisesi halk oyunları ekibi’nin de bulunduğu etkinlikte gençler “Halk Oyunları Ekibi Halk Oyunlarıyla Sınırlı Kalmadı” sloganıyla tüm Tire’yi temizledi.

             ŞAİK Lisesi öğretmeni Füsun Kızılkoca, HaberTire Gazetesine yaptığı açıklamada, bunun bir başlangıç olduğunu, bu tür etkinliklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek “Okul kulüplerinin sosyal hizmetler toplum hizmeti yönetmeliği içerisinde bulunan bir etkinliği öğrencilerimizin de isteğiyle gerçekleştirdik. Burda öğrencilerimizin de çok emeği var. Öğrencilerimiz bizi teşvik edince biz de destekledik. Çevremizi temiz tutmak konusunda, okulumuzun bahçesinden başlayarak sırasıyla İbn-i Melek Türbesi, Belediye Bahçesi, Alay Parkı ve Yıldız Meydanı’na kadar temizleyerek geldik. Düzenlediğimiz bu etkinlikte Emekli Öğretmen, Eğitim Sekreteri İbrahim Koç’un katkısı çok. Kendisine kampanyamıza verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

            Emekli Öğretmen, Eğitim Sekreteri İbrahim Koç ise yaptığı açıklamada; “ Düzenlediğimiz bu etkinlikte bizlere yardımcı olan ŞAİK Lisesi’nin müdürü Mustafa Tekkelioğlu’na teşekkür ediyorum. Buradaki asıl amacımız halkımıza çevre temizliği bilincini aşılamak. Bu faaliyetleri önümüzdeki yıl da kapsamlı olarak sürdürmeyi hedefliyoruz.” Dedi.











HABER VİDEOSU:



Editör: Haber Merkezi