İzmir’in Bayındır ilçesinde, “limon” şakası yüzünden cinayet işlendi. İlçeye bağlı Çınardibi mahallesinde meydana gelen olayda, evli ve 1 çocuk sahibi orman işçisi Ramazan Kavakalan (47) “limon” şakası yaptığı kamyoncu Muharrem Ö. (49) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.


İddiaya göre, eski AK Parti Çınardibi Mahalle başkanlarından Kavakalan, limona karşı ciddi şekilde tiki olan kamyoncu Muharrem Ö’ye sırf şaka olsun diye yanında bulunan poşetteki limonları gösterdi. Kamyonuyla birlikte orman ürünleri nakliyeciliği yapan Muharrem Ö. ise bir anda öfkeden deliye döndü. Kamyonunda bulunan ruhsatlı otomatik av tüfeğini kapan öfkeli kamyoncu tüfeğini 1 el ateşledi.

 

Kanlar içinde yerde kalan talihsizi işçinin yardımına arkadaşları koştu. Ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kavakalan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Firar eden cinayet zanlısı Muharrem Ö, bir süre sonra av tüfeğiyle birlikte Manisa’da güvenlik güçlerine teslim oldu. Cenazesi, otopsi için gönderildiği İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan yakınları tarafından alınan Kavakalan, gözyaşları arasında Çınardibi’nde toprağa verildi. İşlediği cinayetten dolayı pişmanlık yaşadığını ifade eden zanlı Muharrem Ö ise “Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Yapılan limon şakasından sonra Ramazan’ı sadece korkutmak istemiştim. Tüfeği ona doğrulttuğumda ise bir anda ateş aldı. Nasıl oldu anlamadım” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi