Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in muhtarlarla yaptığı toplantıda talep edilen altyapı ihtiyaçları doğrultusunda kırsal kesimde kalan mahallelerin, arazi yolu yapımına destek amaçlı çalışmalara hız verildi. Bu çerçevede mahallelerde önem arz eden yerlere köprü ve menfez yapımı ile ilgili İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Afet Koordinasyon Merkezi Başkanlığına sunulan rapor doğrultusunda kırsalda kalan mahallelerimize hizmetler yapılmaya başladı.
İlk etapta Ortaköy ve Yemişler Mahallesinde menfezler yapıldı.
 

“KAYMAKAMIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”
Ortaköy ve Yemişler mahalle muhtarları ile Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, yapımı tamamlanan menfezleri yerinde incelediler. Yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden muhtarlar Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’ e bu tip hizmetlerin girişimcisi olmalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

MEYDAN VE CADDELERE KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞENECEK
Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, ilk etapta 2 mahalleye menfez yapıldığını belirterek, önümüzdeki günlerde ihtiyaç duyulan mahallelere kilitli parke taşı döşemesinin de yapılacağını belirtti. 
Kaymakam Tanrıseven, İzmir Valiliğinin destekleri ile kırsaldaki vatandaşlara hizmet götürme gayreti içinde olduklarını belirterek, “Menfezlerin, kırsal kesimdeki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Amacımız devletimizin hizmetlerini en ücra yerleşim birimlerimize kadar ulaştırmaktır” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi