26-27 Mart 2018 Tarihlerinde Pazartesi ve Salı günleri olmak üzere başlayan kampanya Kaymakamlık bahçesinde sabah saatlerinde başladı. Düzenli kan bağışı yapan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven ilk gün kan bağışında bulunarak kampanyaya öncülük etti.
Kaymakam Tanrıseven’in kan bağışının yanı sıra protokol üyeleri ve Kaymakamlık personeli de kan bağışında bulunarak kampanyaya destek verdiler.


TANRISEVEN: ‘‘KAN BAĞIŞI PAYLAŞMANIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ’’
Kaymakam Tanrıseven kampanyaya olan ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Salı günü vatandaşların ilgisinin daha da üst seviyede olmasını beklediklerini belirten Tanrıseven, böyle bir kampanyaya öncülük etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Kaymakam Tanrıseven şöyle konuştu:
‘‘ Kızılay’a yapılan kan bağışı hem sağlıklı yaşam açısından önemli; hem de birlik beraberlik ve paylaşma kültürümüz açısından da oldukça güzel bir davranış. Bu noktada kampanyaya katkı sunan kamu görevlileri ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızı bugün (Salı günü) Kaymakamlık binamızdaki Kızılay noktasına davet ediyorum’’ dedi.
 

Editör: Haber Merkezi