İlçe Merkezinde mahalle toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven bu kez kırsalda vatandaşlarla buluştu. 


TANRISEVEN, MİNARE TEMELİ ATTI
Tanrıseven, İlçemiz Küçükburun Mahallesinde yapımı başlanan Köy Camii Minaresinin temel atma törenine katıldı. Temel atma törenine Tire Müftüsü Şaban Sadan da eşlik etti.  
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, İlçemizin merkeze uzak kırsal kesimde bulunan Küçükburun mahallesini ziyaret etti. Küçükburun Mahallesinde yeni yapılan caminin minaresinin temelini atan Tanrıseven, minarenin Küçükburun halkına hayırlı olmasını diledi. 
 

“KAYMAKAMIMIZI ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLUYUZ”
Daha sonra Muhtar ve Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Tanrıseven, vatandaşlarla bire bir ilgilendi. Vatandaşlar, uzun süre aradan sonra ilk kez bir Kaymakamın mahallelerini ziyaret ettiğini belirterek Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ettiler. Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, kentte de kırsalda da vatandaşların yanında olduklarını belirterek, “Devletimizin hizmetlerini en ücra noktaya kadar ulaştırıyoruz” dedi.

DALLIK HALKI YOL VE CAMİ İSTEĞİNDE BULUNDU
Dallık Mahallesini de ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, ziyaret sırasında kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Mahallede bulunan Camiinin bakımsız olmasından şikayetçi olan vatandaşların çağrısına kulak veren Kaymakam Tanrıseven, kendisine eşlik eden Müftü Şaban Sadan’a mahalle Camiisinin bakım ve onarım için gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi.
Dallık mahallesinde oturan vatandaşlar, kış şartları ağırlaşmadan yolların bakım ve onarımını yapılmasını isterken, Tanrıseven ilgili birimlerle konuyu görüşeceklerini belirtti.
 

Editör: Haber Merkezi