İstasyon Caddesi’nde bulunan yaşlı ağaçtan kopan dal büyük bir gürültüyle altında bulunan dolmuş durağının üzerine düştü. Büyük şans eseri olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’nin en işlek caddelerinden  biri olan İstasyon Caddesi’nde geçtiğimiz Pazar adeta faciadan dönüldü. Pazar günleri özellikle kalabalık olan caddede TCDD Tren İstasyonu önünde bulunan dut ağacının kuruyup, çürüyen dalı koparak büyük bir gürültüyle yer düştü. Ağacın altında bulunan dolmuş durağı kullanılamaz hale gelirken, yolun bir kısmı da trafiğe kapandı.

Olay esnasında, yolun karşısında bulunan kahvehanede oturan görgü tanıkları, durakta bulunan 2 kişinin gürültü sonrası kaçtıklarını ve yaralanmaktan kıl payı kurtulduklarını iddia ettiler.

Olaydan kısa süre sonra olay yerine intikal eden Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne baplı trafik ekipleri, güvenlik önlemlerini alarak trafik akışını kontrollü olarak sürdürdüler.

Daha sonra iş makineleriyle ağacın bulunduğu yere ulaşan Tire Belediyesi personeli, ağaçtan kopan dev dalı, parçalara ayırarak, kısa süre içinde yolu tekrar trafiğe açtılar.

 

























Editör: Haber Merkezi