Tire'de  8 ay önce down sendromlu olarak dünyaya gelen Ali, Şehriban tezel çiftinin bebekleri  ölüm kalım savaşı veriyor.


Fatih ŞAŞMAZ / Tire İHA


Yaklaşık iki ay önce İzmir Behçet Uz Hastanesinde kalp yetmezliğine bağlı ameliyat olan hasret bebek,  bugün öğlen saatlerinde solunumu durdu.Ailenin durumu farketmesi ile acil olarak Tire Devlet Hastanesine kaldırılan hasret bebek, burada Acil servis personeli tarafından tedavi altına alındı.Acil olarak Bebek yoğun bakım ünitesi bulunan bir hastaneye sevki istenen hasret bebek için boş hastane bulunamadı.Sadece Isparta'da boş bir bakım ünitesi  bulundu ancak hava koşulları nedeni ile Hava ambulansı Ispartaya uçuş gerçekleştiremedi.

HASTANE SEFERBER OLDU
Tire Devlet Hastanesinde tüm doktorların seferber olduğu hasret bebek için Tire Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Fatih Hayali'de teyakkuza geçti.Bölge genelinde tarama  yapıldı ancak uygun bir hastane bulunamadı.Aile ise bebeklerinin hayatının kurtulması için SABİM ile irtibata geçti. Hasret bebek için şuana kadar uygun bir hastane bulunamadı.Tire Devlet Hastanesinde yenidoğan bebek ünitesine alınan hasret bebek, burada kendisini yaşama döndürecek iyi haberi bekliyor.Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan talihsiz Baba Ali Tezel "Bebeğimizin bugün solunumu durdu.Acil olarak hastaneye getirdik.Doktorlarımız seferber oldu ancak ne yaptıysak uygun bir hastane bulamadık.Sağlık Bakanlığını bile aradım ancak nafile.Doktorlarımız burada bebeğimi hayata döndürmek için ellerinden geleni yapıyor.İnşallah uygun bir hastane bulunur ve bebeğim yaşama döner."



Editör: Haber Merkezi