Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in girişimleri ile LC Waikiki firmasının sponsorluğunda Tire’de okuyan öğrencilere giysi yardımında bulunuldu.
Kireli Ahmet Taner Kışlalı ilkokul ve ortaokul öğrencilerini ziyaret eden Ceylan Tanrıseven ve Gönül Elçilerini öğrenciler çiçeklerle karşıladı. Öğrencilere hediyelerini tek tek veren onlarla sohbet eden Tanrıseven ve Gönül Elçileri daha sonra okulu gezdi. 
 

 “ÖĞRENCİLERİMİZİ MUTLU ETMEK BİZİ DE SEVİNDİRDİ”
Hediyelerini alan öğrencilerin mutlulukla sınıflarına koşarak giderken izleyen Tanrıseven, “Öğrencilerimizin okula mutlu bir şekilde devam etmeliler. Bizler de üzerimize düşeni yapmaktan, öğrencilerimizi sevindirmekten mutlu olduk” dedi.
 

MUHTARDAN TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR
Kireli Muhtarı Ahmet Özçelik, kışın başlangıcında Gönül Elçilerinin öğrencilere yaptığı yardımların öğrencileri sevindirdiğini belirterek, “Bizlere her zaman destek olan Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven’e bu hayırlı hizmeti için teşekkür ediyoruz” dedi. 
Kireli Ahmet Taner Kışlalı Okuluna gerçekleştirilen ziyarette, Ceylan Tanrıseven'e Gönül Elçileri, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Salih Sungurtekin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fatih Kuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan, Kireli Mahalle Muhtarı Ahmet Özçelik, Ortaokul Müdürü Levent Çiftgümüş, İlkokul Müdürü Güven Çıbıkçı ve öğretmenler eşlik etti.


 

Editör: Haber Merkezi