Yalnız yaşayan yaşlılar ve tedavi gören hastaları evlerinde ziyaret eden Ceylan Tanrıseven, dezavantajlı kesimleri kucaklamak istediklerini belirtti.
 

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASINDA ZİYARET
İçinde bulunduğumuz Lösemili Çocuklar Haftasında, Kanser hastalığı ile mücadele eden küçük Berkay’ı evinde ziyaret eden Ceylan Tanrıseven, Berkay ve ailesine “Geçmiş olsun” dileklerini iletti.
Berkay’a çeşitli hediyeler veren Tanrıseven, ailenin yaşadığı evin tadilatının gerçekleşmesi ve küçük Berkay’ın bir an önce sağlığına kavuşması için ellerinden gelen her türlü desteği vereceğini söyledi.

TANRISEVEN “BİZ SİZİN EVLADINIZIZ”
Ceylan Tanrıseven, yalnız yaşayan Naciye Obuz isimli yaşlı kadını evinde ziyaret etti. Naciye Teyze, “Yakınlarım bana bakmıyor ama Kaymakamlık personeli her ihtiyacımı karşılıyor. Siz de ziyaretime geldiniz. Allah razı olsun, Devletimizi başımızdan eksik etmesin” dedi.
Güç şartlar içinde yaşamını sürmeye çalışan yaşlı kadının sorunlarını dinleyen Ceylan Tanrıseven, yaşlıların kimsesiz olmadığını belirterek, “Biz sizin evladınız. Her türlü ihtiyacınıza koşarız. Her daim yanınızdayız” dedi. Tanrıseven, Naciye Teyzenin elini öperek veda etti.

“ALLAH, KAYMAKAM OĞLUMDAN RAZI OLSUN”
Ceylan Tanrıseven, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Karakaptan ile birlikte Şükriye Güngör isimli yaşlı kadını ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven’in selamlarını ileten Ceylan Tanrıseven, 85 yaşındaki Şükriye Teyze ile sohbet etti. Şükriye Teyze, “Devletimiz kömür verdi, Kaymakamlık ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Sizler de ziyaretimize geldiniz. Bizi çok mutlu ettiniz. Allah Kaymakam oğlumdan razı olsun. Bu kaymakam başka kaymakam” dedi.

“SİZLER İÇİN VARIZ”
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, “Bizler, Sizler için varız, Size hizmet için buradayız. Yaşlılara, engellilere destek olmak, hizmete vesile olmak bizi de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.  
 

Editör: Haber Merkezi