Ceylan Tanrıseven ve Gönül elçileri, vatandaşlara destek olarak, güzel bir dayanışma örneği sergiledi.
Ceylan Tanrıseven ve Gönül Elçileri, yakın zamanda evlerini talihsiz bir yangında kaybeden Yıldız ailesi başta olmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.


EVİ YANAN AİLEYE ZİYARET    
    Gönül Elçileri geçtiğimiz günlerde evi yanan ve Tire Kaymakamlığının destekte bulunduğu aileye “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu. Sosyal sorumluluk çerçevesinde aileyi ziyaret eden Gönül Elçileri, aileye moral desteği verdi. Aile bireyleri de Ceylan Tanrıseven'e ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.


SOKAKTA YAŞAMAKTAN KURTULDU
Gönül Elçileri, Devletin yardım elini uzatarak sokakta yaşamaktan kurtardığı Turgut Sarıkaya'yı evinde ziyaret etti. 
    Sarıkaya özellikle Kaymakam Tanrıseven'e hassasiyetleri ve yardımlarından dolayı; Gönül Elçilerine de desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Ceylan Tanrıseven de ise her zaman her durumda Sarıkaya'ya destek olmaya devam edeceklerini belirterek yanından ayrıldı.
Ceylan Tanrıseven ve Gönül Elçileri, Kaymakamlığın yardım elini uzattığı 3 çocuklu Melek hanımı evinde ziyaret etti. Melek Hanımla sohbet ederek, çocuğunu seven Tanrıseven, aileye her türlü desteğin verileceğini belirtti.
    Ceylan Tanrıseven ve Gönül Elçilerinin ziyaretlerine, Tire Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Y. Murat Karakaptan, Vakıf personeli ve İpekçiler Mahalle Muhtarı Berna Kirişçi de eşlik etti.
 

Editör: Haber Merkezi