Tire’de Akyol Caddesi üzerinde faaliyet gösteren “Dostlar Bilardo Salonu” köklü bir değişime girerek ismini “Kardeşler Bilardo Salonu” olarak değiştirdi.

Ergün ÇELİK

Uzun zamandır Bilardo ve çeşitli masa sporları alanında Tireli müşterilerine hizmet veren işletmede köklü bir değişikliğe gidildi. Hikmet Koyun ve  Serdar Koyun kardeşlerin ele aldığı işletme, yapılan değişiklikle yenilikçi hizmet anlayışı ve güleryüzlü personeliyle müşterilerine kaliteli bir hizmet vermeyi hedefliyor.

Zaman zaman ilçe genelinde ve çevre ilçeler arasında düzenlenen bilardo turnuvalarıyla adından sıkça söz ettiren Kardeşler Bilardo Salonu, Tireli gençlerin yeni uğrak merkezi oldu. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları bilardo sporuna teşvik etmek adına çeşitli etkinlikler düzenleyen işletme şimdi yeni bir turnuva düzenlemeye hazırlanıyor.

 

BÖLGESEL 4 TOP BİLARDO TURNUVASI

Geçtiğimiz yıl yapılan ve büyük katılım sağlanan 4 Top Turnuvası’nın ardından bu yıl da Küçük Menderes Havzası genelinde bölgesel bir turnuva düzenlendi. Turnuvaya katılmak isteyenlerin Kardeşler Bilardo Salonu’na gelerek veya 0536 732 88 35 numaları telefonu arayarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 

MASA TENİSİ DÖNEMİ BAŞLADI

3 Bant ve Amerikan Bilardo masalarının çuhalarını yenileyen Kardeşler Bilardo Salonu, müşterilerinin daha iyi şartlarda spor yapmasına imkan sağlıyor. Bilardo sporlarının yanısıra Masa Tenisi’ne de ağırlık veren işletme bünyesine eklediği yeni masa ve raketleri ile müşterilerine hizmet veriyor.

 İşletme sahibi kardeşler Hikmet ve Serdar Koyun, yaptıkları açıklamada Tire’ye birçok yenilik getireceklerini söyledi. Oluşturulan güçbirliği ile daha iyi hizmet verdiklerini dile getiren kardeşler; “Tireli gençlerimize ve daimi müşterilerimize hizmet vermekten onur duyuyoruz. Geçen yıl yaptığımız gibi bu yıl da bir turnuva düzenledik. Turnuvamız için kayıtlarımız başladı. İlçe genelindeki tüm gençlerimizi turnuvamıza ve müsabakalarımızı izlemeye davet ediyoruz. Bizi tercih eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

 

Editör: Haber Merkezi