Önceki gün Buca Kaynaklar’da araç kullanırken kaza yaparak vefat eden Tireli iş adamı dün Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazı akabinde toprağa verildi. Talihsiz iş adamı Mutlu Bingöl’ün, kaza yapmadan önce kalp krizi geçirdiği ve kaza yapmasına da bunun sebep olduğu ifade edilmekte.



Salı günü saat 17:00 sıralarında Buca Kaynaklar’da aracı ile trafikte seyir halindeyken kaza geçiren ve aracı devrilen Mutlu Bingül (52) isimli Tireli vatandaş, olay yerinde hayatını kaybetti. Harita mühendisi olan ve kardeşi ile birlikte Algida dondurmalarının Tire, Ödemiş, Bayındır ilçelerini bayiliğinden sorumlu bölge bayisi olan iş adamının kaza yapmadan önce kalp krizi geçirdiği ve kazaya da bu durumun sebep olduğu iddia edildi. Talihsiz iş adamını vefatına kalp krizinin mi yoksa trafik kazasının mı neden olduğu adli tıpta yapılan incelemelerin sonucunun gelmesiyle belli olacak.

Bornova’da ikamet ettiği öğrenilen Mutlu Bingül’ün evli ve bir kız çocuğu sahibi olduğu öğrenildi. Çevresinde oldukça sevilen biri olan talihsiz adamın cenazesi, dün ikindi namazına müteakip Tire Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip defnedilmek üzere kaldırıldı. Sağanak yağışa rağmen, yaklaşık 200 kadar kişinin katıldığı cenazeye gelenler arasında; Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Mehmet Çeltikcoğlu’da yer aldı.

Editör: Haber Merkezi