Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Atilla Çallıoğlu’nun annesi Perihan Çallıoğlu (83), önceki gün Lütfü Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Tire Asri Kabristanlığına defnedildi.


Ali YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Tire’nin tanınmış ailelerinden olan Çallıoğlu ailesi, önceki gün aile büyükleri olan Perihan Çallıoğlu’yu (83) kaybetmenin acısını yaşadı. Tire’ye kazandırdıkları Fen Lisesi ile özellikle Tire halkı tarafından yakından tanınan ve sevgi duyulan Atilla Çallıoğlu’nun annesi olan Perihan Çallıoğlu’nun yaklaşık 1 haftadır İzmir’de hastanede yattığı ve tedavi gördüğü belirtildi. Hakkın rahmetine kavuşan Çallıoğlu’nun yaşlılığa bağlı kalp yetmezliği sebebiyle vefat ettiği öğrenildi.


CENAZEYE ÇOK SAYIDA TANINMIŞ KİŞİ KATILDI
Hayırsever ailenin büyüğünün ebediyete uğurlandığı cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Birçok tanınmış ismin de katıldığı cenazede yer alan isimler arasında; Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, Tire İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi de yer aldı. Tire Asri Mezarlığı’nda aile kabristanlığına defnedilen Perihan Çallıoğlu, kendisini tanıyan herkesçe çok sevilen biri idi.


İZMİR VALİSİ TAZİYE İÇİN GECE SAATLERİNDE TİRE’YE GELDİ
Cenazenin defin işleminin yapıldığı günün gecesinde Çallıoğlu ailesi, taziye ziyaretine gelen, üst düzey bir konuğu ağırladı. İzmir Valisi Mustafa Toprak, gece saatlerinde Tire’ye gelerek Çallıoğlu ailesini ziyaret etti ve kendilerine taziye dileklerini sundu. Aileye ait evin bahçesinde gerçekleşen ziyarette, Vali ve beraberindekiler bir süre çay için sohbette de bulundu. Vali Toprak, üzüntüsünü Atilla ve eşi Belgin Çallıoğlu’ya iletti. 
Editör: Haber Merkezi