Neredeyse çocukluğundan bu yana kilo problemi olduğunu söyleyen Turgay Baydut, aşırı kilolarının hayatını olumsuz etkilediğini ve  artık yürümekte bile zorlandığını söyledi.

Diyetisyen Yağmur Yaşar ile nasıl tanıştığını ve tanıştıktan sonra hayatının nasıl değiştiğini anlatan Turgay Baydut, 10 aylık sürecin detaylarını TireVizyon’a anlattı ve kilo vermek isteyenlerin mutlaka profesyonel destek alması gerektiğini vurguladı.  

Diyete başladıktan sonra normalde ne kadar sağlıksız beslendiğinin farkına vardığını söyleyen Turgay bey,   kilo vermek isteyenlere de tavsiyelerde bulundu.

10 ay gibi kısa bir sürede tam 41 kilo veren Turgay Baydut’un hayatının değişmesinde büyük katkısı olan Diyetisyen Yağmur Yaşar da sürecin detaylarını TireVizyon’a anlattı.

Turgay beyin, kilo sorunu yaşayanlara ilham olacağını söyleyen Diyetisyen Yağmur Yaşar,  en faydalı yatırımın sağlığa yapılan yatırım olduğunu vurguladı.

Uzun yıllar sonra kilosunda ilk kez 2 haneli rakamlara ulaşmanın mutluluğunu yaşayan Turgay Baydut’un şimdiki hedefi ise 95 kiloya ulaşmak.

Editör: Haber Merkezi