Ercan ÇELİK

 

Tire’de geçtiğimiz yıl açtıkları Mayorka Fitness Center’ın işletmeciliğini yapan 2 başarılı bayan sporcu, salonun birinci yıl kutlamasını kupayla taçlandırdılar.

 

TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Yaklaşık 8 yıldır profesyonel olarak vücut geliştirme sporuyla ilgilenen Gizem Ay, 29 Mart – 2 Nisan 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Yarışması’na katıldı. Yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede hazırlanarak katıldığı yarışmada, Büyük Bayanlar Bikini Fitness kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Gizem Ay, Tire’ye kupa ile döndü. Şimdi ise Eylül ayında düzenlenecek olan dünya takımları seçmesine katılarak birinci olmayı hedefliyor.

 

MİLLİ SPORCU TİRE’Yİ TEMSİL ETTİ

Vücut geliştirmede dalında milli sporcu olan Zeynep Aydın ise 2014 yılında  düzenlenen yarışmada, Büyük Bayanlar Body Building kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak, Türkiye’yi Avrupa şampiyonasında temsil etmiş ve milli olmuştu. Bu yılki yarışmada da kendi kategorisindeki iddialı sporculardan biri olan Zeynep Aydın, Türkiye dördüncüsü oldu. Aydın, önümüzdeki yıl yapılacak yarışma için şampiyonluk hedefini koydu ve çalışmalara şimdiden başladı.

 

TİRE’DE BRANŞ AÇILMASINI İSTİYORLAR

Spor konusunda birçok yönden gelişmiş olan Tire’de henüz vücut geliştirme alanında bir branş bulunmuyor. Başarılı sporcular Zeynep Aydın ve Gizem Ay, Tire’de bir kulüp olmadığı için İzmir’deki farklı kulüplerin adıyla yarışmaya katılmak zorunda kalıyorlar ve Tire’de de bu alanda branş açılması için destek bekliyorlar.

 

MAYORKA, BİRİNCİ YILINI KUTLADI

1 yıl önce hizmete açılan ve Tire’de kısa zamanda başarıya kavuşan Mayorka Fitness Center, birinci yılını, salon önünde düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Başarılı sporcuların aileleri, yakın arkadaşları ve salon üyesi sporcuların katılımıyla düzenlenen kutlama programı, yarışmada aldıkları kupa ile taçlanmış oldu. 

Vücut Geliştirme Kupalar

Mayorka Fitness Center

Mayorka Fitness

Mayorka Fitness

Editör: Haber Merkezi