Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif KOŞAR, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih TANFER, İzmir Bölge Müdürü Hamdi KUTVAL, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı; Tire 1922 Kulübü’nü ziyaret etti. 


Tire Belediye Basın


Ziyarette Başkan Metin Sarayköylü, Başkan Vekili Mutlu Sarayköylü Teknik Direktör İskender Eroğlu hazır bulundu. Sabah kahvaltısıyla başlayan ziyarette ülke futbolunun gidişatı ve 3.Lig’in öneminden bahsedildi. Yapılan ziyaretin amacının futbol kulüplerinin sorunlarını yerinde dinleme ve anında çözüm olduğu vurgulandı. Tire 1922‘nin genç ve başarılı bir kulüp olduğuna değinen kurul, takımın şu ana kadar hiçbir ceza almamasını da takdir etti. TFF aynı zamanda alt yapının önemine de değindi. Tire 1922 kulüp yetkilileri ise takımlarının gidişatından memnun olduklarını ve hedeflerinin her zaman başarı olduğunu belirtti. 


MİLLİ FORMA HEDİYE EDİLDİ
Kahvaltının ardından tesis ve stadı gezen Türkiye Futbol Federasyonu heyeti kendilerine gün boyunca eşlik eden Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’i makamında ziyaret etti.
Burada Tire 1922 Kulüp Başkanı Metin Sarayköylü ve Başkan Vekili Mutlu Sarayköylü ile fikir alışverişinde bulunan heyet, ardından genç başkanlara Milli Takım Özel formasını hediye etti. Bir forma da Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e hediye eden TFF Profesyonel Kurulu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra makamdan ayrıldı. 

Editör: Haber Merkezi