Ercan ÇELİK

Göztepe Tire Futbol Okulu’nun yetiştirdiği 2007 doğumlu Halil İbrahim ve Muhammed Emin Mısıroğlu isimli ikiz kardeşler, sezon başında Göztepe U 11 takımına seçilerek, akademi takımında oynamaya başlamışlardı. Futbol konusundaki yetenekleri kısa süre içerisinde Göztepe Tire Fubol Okulu’nda keşfedilen ve bu doğrultuda yetiştirilen ikizler, şimdi dünyanın en seçkin takımlarının katıldığı turnuvada oynayacaklar.

Almanya’nın Düseldorf şehrinde yapılacak turnuvaya Bayern Münih, Inter, Manchester City, Everton, Galatasaray, Beşiktaş, PSV Einthoven gibi büyük takımlar da katılıyor. Turnuva için yarın yola çıkacak olan ikizler, Göztepe U 11 kadrosunda bu takımlarla karşı karşıya gelecekler.

Göztepe Tire Futbol Okulu Yetkilileri, “Sene başında kendi ellerimizle yetiştirip, teslim ettiğimiz çocuklarımızın dünyanın en büyük organizasyonuna katılmaları bizleri ayrıca gurur ve mutluluk kaynağı oldular. Tire futbol konusunda çok büyük potansiyeli olan bir ilçe. İleriki yıllarda, şu an yaşı çok küçük olan yıldız futbolcularımızın da Göztepe Akademi takımlarında yer alıp, bu tür organizasyonlara katılacağını düşünüyoruz. İlçemizde futbol kültürünün gelişmesi adına faaliyetlerimiz devam ediyor.” Dediler.

Editör: Haber Merkezi