Ülkemizin en köklü ve büyük spor kulüplerinden biri olan, 113 yıllık ulu çınar, Beşiktaş Spor Kulübü’ne gönül vermiş olan Tireli vatandaşlar dernek çatısı altında birleşmek için harekete geçti.



Beşiktaş’a gönül vermiş Tireliler tarafından kurulan ve ortak aşkları Beşiktaş hakkında paylaşımlarda bulundukları “Tireli Beşiktaşlılar” adlı facebook sitesi üzerinden haberleşen ve Kahve Diyarı adlı kafeteryada 7 Ocak Perşembe akşamı ilk görüşmelerini gerçekleştiren Tire’nin kartalları, “Tire semalarında uçmaya başladık, yakında Kartal Tire’ye de yuvasını yapacak” diyerek, attıkları adımların verdiği mutluluğu dile getirdi.


KARTAL YAKINDA TİRE’YE YUVA YAPACAK
İçlerinde Tire’nin tanınmış isimlerinin de bulunduğu yaklaşık 100’ün üzerinde kişinin katıldığı ilk toplantıda katılımcılar tanışıp, kaynaştı ve ortak tutkuları olan Beşiktaş hakkında bol bol sohbet etti. Toplantıda dile getirilen ortak düşünce, biran önce Beşiktaş taraftar derneğinin Tire’de kurulması oldu. Derneğin nasıl kurulacağı, yasal mevzuatlar, atılacak adımlar, ilk yönetim ve denetim kurulunun nasıl oluşacağı gibi konular da konuşuldu. Tire’nin kartallarının ilk toplantısı oldukça heyecanlı geçti. Beşiktaş futbol takımının bu yıl oldukça başarılı bir sezon geçirmesi ve şampiyonluğun en önemli iki adayından biri olması, sohbetlerin bir numaralı gündemiydi.

Editör: Haber Merkezi