Tire’de açılan Step-Aerobik, Zumba ve Pilates kurslarına ilgi büyük

Dilek AYVALI
Tire Halk Eğitimi Müdürlüğü  tarafından, bayanlara yönelik ilk defa Pilates, Zumba, Step ve Aerobik kursu açıldı.
Tire Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Pilates, Step-Aaerobik ve Zumba kursunda çok sayıda bayan sağlık için ter döküyor. Kurs, Pilates, Zumba, Step ve Aerobik Eğitmeni Gülcan Altın tarafından haftanın dört  günü gerçekleştiriliyor.
Tireli  ve kurslara katılan bayanlar, “Halk Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bayanlara yönelik sportif bir faaliyet gerçekleştirilmesinden dolayı çok memnunuz. Sağlıklı yaşamanın yanında hoşça vakit geçiriyoruz. Kurslarda egzersizlerimizi yapıyor, eğleniyor ve de güzel arkadaşlıklar kuruyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler.


KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gündüz ve gece devam eden kurslara kayıtların devam ettiğini söyleyen kurs eğitmeni Gülcan Altın, “Kurslarımıza yaklaşık 60 kişi katılıyor. Ev hanımları, öğretmenler, fabrikalarda çalışan bayanlar, öğrenciler kısacası her meslekten oluşan bayan gruplarımız var. Kadın sığınma evinde de 12 kişilik bir grubumuz var. Zaten 12 kişilik topluluk oluştuğunda kurs açıyoruz. Dileyen bayanlar Tire Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurabilirler. Kurslarımız Nisan ayında sona erecek” dedi.

Editör: Haber Merkezi