TANRISEVEN HER İKİ TAKIMA ÇİÇEK VERDİ
Karşılaşmadan önce Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, her iki takım kaptanlarına ve maçı yönetecek olan orta hakeme çiçek takdim etti. Diyarbakır’da görev yaptığı dönemde Diyarbakırspor Onursal Başkanlığı da yapan Kaymakam Tanrıseven, Diyarbekirsporlu oyunculara ve Tire1922 Spor kulübü oyuncularına başarılar diledi. 
Hayli heyecanlı ve sportmence görüntülerin olduğu müsabakada, Tire1922 Spor, 27’ Güner Okay, 76’ Sefa Durmuş, 83’ Tolunay Yurtseven ve 90’ Gökhan Erdöl’ün gölleriyle 4-0 ‘lık net bir skorla karşılaşmanın galibi oldu.


MAÇ ÖRNEK GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Daha önce Diyarbakırspor Onursal Başkanlığı yapan Tire Kaymakamı Hafta içinde “Centilmenlik” çağrısı yapmış ve “Dostça bir maç olması” temennisinde bulunmuştu. Hem Tireli hem Diyarbakırlı taraftarlar ve takımlar Tanrıseven’in çağrısına olumlu yanıt verdi. Maçta en ufak bir kötü tezahürat yapılmadı.
Diyarbakır ekibinin taraftarları “İki takım el ele üst lige” diye tempo tutarken, Kaymakam Tanrıseven lehine de tezahürat yaptılar.


TANRISEVEN “TİRE DE BİZİM DİYARBAKIR DA BİZİM”
Maçtan sonra seyircilere seslenen Kaymakam Tanrıseven, Tire 1922’yi galibiyetinden dolayı kutlarken, seyircileri de temiz tezahüratlarından dolayı tebrik etti. Tanrıseven şunları söyledi:
“Her iki takımda centilmence bir futbol sergiledi; bizlere keyifli bir maç izlettikleri için onlara teşekkür ederim. Galibiyetinden dolayı Tire1922 Spor kulübü yöneticileri, teknik ekibi ve sporcuları tebrik ediyorum. Daha önce Diyarbakırspor’a onursal Başkanlık yaptım. Yolları açık olsun. Diyarbakır, Tire fark etmez, Bütün memleket bizim. Diyarbakır ekibine de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”
Tanrıseven’in konuşmasına taraftarlar alkışlarla karşılık verdi. 
Belediye Başkanı Tayfur Çiçek de taraftara seslenerek, “Desteğinizi sürdürdükçe takımımız çok iyi yerlere gelecek” dedi.


TANRISEVEN MORAL VERDİ
Müsabakanın sona ermesiyle soyunma odasına giden Kaymakam Tanrıseven ve Başkan Çiçek,  sporcuları tebrik etti ve zafer coşkularına ortak oldu. 
Tanrıseven daha sonra Diyarbekirspor’un soyunma odasına giderek, sporcular ve teknik heyete morallerini bozmamaları gerektiğini belirterek, önlerindeki maçlara bakarak başarılı olabileceklerini ifade etti. Diyarbekirspor yöneticileri de Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti.


 

Editör: Haber Merkezi