Maçı Hasan Durmaz (3), Berkan Çükür (2) ve Umut Hüseyin’in golleriyle 6-1 kazanan Tire Belediyespor ilk haftadan rakiplere gözdağı verdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serkan Söğüt : “İlk yarı biraz tedirgin başladık. Rakip, bireysel hata sonucu öne geçti. Daha sonra toparlanan takımımız kalitesini ortaya koydu. Ard arda golleri bulduk. Sonra oyunu rölantiye aldık. Genç arkadaşlarımızı sahaya sürdük onların da bu deneyimi yaşamasını sağladık. Oyuncularımızın göstermiş olduğu performans va aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Bir teşekkürde bizi deplasmanda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sunuyorum. Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran, Kulüp Başkanımız Can Toprakçı ve yönetim kuruluna bizlere verdikleri imkanlardan dolayı teşekkür ediyorum. İlk haftadan farkımızı ortaya koymak istedik. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Hep birlikte mutlu sona ulaşacağız.” dedi.

BAŞKAN ATAKAN DURAN TEBRİK ETTİ

Dün oynanan Çırpı Doğanspor - Tire Belediyespor maçında alınan farklı galibiyetten dolayı ilk tebrik Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’dan geldi.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Takımımız sezona iyi başladı. Tire Belediyespor, şehrimize ait sarı -kırmızı renkleri ile belirli bir kesimin değil herkesin içine sineceği ve sahipleneceği bir takım olacak. Memleketimizin çocuklarına güveniyoruz. Tire halkı olarak sporda da bütünleşeceğiz. Başarıya hep birlikte gideceğiz. Sezonun ilk maçında deplasmanda 6-1 kazanan şehrimizin takımı Tire Belediyespor’da yönetimi, teknik heyet ve sporcuları tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Hedefimiz şampiyonluk.” dedi.

Editör: Haber Merkezi