Ercan ÇELİK

 

3. Lig 1. Grupta lider olarak yoluna devam eden Tire 1922’nin deplasman fobisi devam ediyor. Ligin güçlü takımları karşısında aldığı ezici galibiyetlerin ardından gelen bu beklenmedik mağlubiyet, Tire 1922’ye fren olsa da 1 puan farkla liderliğini sürdürüyor.

 

Silivri Şehir Stadyumu’nda geçtiğimiz Pazar günü saat 13:30’da oynanan karşılaşmaya Silivrispor, Yunus Emre, Murat, Oğulcan, Bahadır, Özer, Bülent, Tolga, Yunus, Murat, Ersin ve Veysi ile çıkarken, Tire 1922, Erhan, Alparslan, Ahmet, Umut, Fethi, Samet, Mert Hakan, Feyyaz, Hüseyin, Ozan ve Gökhan ile çıktı.

Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan Tire 1922, Silivri’ye neredeyse hiç poziyon vermedi. Golsüz biten ilk yarının ardından, ikinci yarıda da aradığı golü bulamayan Tire, 89. Dakikada Bülent’in kullandığı serbeste vuruştan barajı aşarak gelen gol ile maçtan mağlup ayrıldı.

 

GÖKHAN TAKIMINI YALNIZ BIRAKTI

Daha önce Düzyurtspor’da 3 sarı kart gören Tire 1922’nin yeni transferi Gökhan Erdöl, Silivri maçında da sarı kart görünce, bu hafta oynanacak Maltepe maçında kart cezalısı pozisyonuna düştü ve takımını yalnız bıraktı. 


Editör: Haber Merkezi