Ergün ÇELİK

3. Lig’te mücadele veren Tire 1922, play-off karşılaşmalarından da eli boş dönünce mevcut teknik adam İskender Eroğlu ile yollar ayrılmıştı. İskender Eroğlu ile yollarını ayıran kulüp yönetimi bir süredir teknik direktörlük için deneyimli teknik adam Fahrettin Sayhan ile görüşüyordu. Görüşmeler nihayetinde bugün son buldu ve Fahrettin Sayhan Tire 1922’nin yeni teknik direktörü oldu.

Tire’ye gelir gelmez HaberTire Gazetesi’ne konuşan teknik adam, Tire’yi sevdiğini ve Tire 1922’yi BAL liginde beri takip ettiğini söyledi. Tire 1922’nin bir aile olduğunu ve artık bundan sonra kendisinin de bu ailenin bir ferdi olduğunu belirtti.

Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü ise, Fahrettin Sayhan ile 2-3 haftadır görüştüklerini görüşme için ilk davet ettikleri ismin o olduğunu vurgulayarak, “Hocamızın geçmişi, kariyeri, bizim için öncelikli oldu.  Yeni stadımız 2017 nisan ayında bitiyor. 2017 nisanda inşallah kupayı o stadda kaldırmak tek hedefimiz. Giden oyuncularımız ve kalan oyuncularımız var. Şimdi derhal hocamla bu konuları değerlendireceğiz. Daha güçlü bir kadroyla yeni sezona gireceğiz. Taraftarlarımızdan her zaman destek olmalarını istiyoruz. Destek arkamızda olduğu sürece hedefimiz her zaman üst lig olacaktır.” Dedi.

 

FAHRETTİN SAYHAN KİMDİR?

1969 Kars doğumlu olan Fahrettin Sayhan, evli ve 3 çocuk sahibi. 17 sene çeşitli takımlarda profesyonel futbol oynayan Sayhan, 12 yıldır antrenörlük yapıyor ve son 4 yıldır da teknik direktörlük yapıyor. Tire 1922’ye gelmeden önce, Bozüyükspor, Manavgatspor, Balıkesirspor, Edirne GençlikSpor, İstanbulspor, Çorum Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor gibi takımlarda görev aldı.


 

Editör: Haber Merkezi