Hafta sonu oynanacak olan Nazilli Belediyespor lig maçı ve Sivas Belediyespor Kupa karşılaşması için Kaymakam Tanrıseven’den destek isteyen Başkan Sarayköylü “Bu sezon lige iyi başladık, taraftarımızın da desteği ile takımımızı bu sezon üst lige çıkacaktır” dedi.

“TİRE 1922 ZİRVEYİ ZORLAR”
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, grupta yaptığı 3 maçta 9 puan toplayan ve kupada da rakibini eleyerek bir üst tura çıkan tire 1922 Spor’un bu sezon zirveyi zorlayacağını belirtti.
Kaymakam Tanrıseven, “Ege Bölgesinin en modern stadı Tire’de. İnanıyorum ki Tire 1922 bu yıl üst lige çıkacaktır. Biz de her zaman olduğu gibi takımımıza her türlü desteği vereceğiz” dedi.

TARAFTARLARDAN TANRISEVEN’E TEŞEKKÜR
Öte yandan Goca Tireliler taraftar grubu da Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.  Goca Tireliler grubu, takıma ve kendilerine verdiği destek için Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür ettiler. 
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Her zaman takımımızın arkasındayız, destek olmaya devam edeceğiz. Taraftarımızın da maçlarda tribünleri doldurmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi