TFF 3.Lig 1.Grup 13. Haftasında Bağlum Belediye Stadyumu'nda oynanan müsabakada Tire 1922, Ankara Adliye Spor maçında beklenmedik skorla ayrıldı. 

Belediye Basın

Mehmet Gökhan Düz yönettiği karşılaşmada çok sayıda kart ve gol vardı. Tire 1922 aleyhine kartları kullanmaktan çekinmeyen Mehmet Gökhan Düz karşılaşmanın önüne geçti. Tire 1922’de Samet Dinçer, Fatih Özdemir, Serhat Maden ve Mert Hakan Yandaş sarı kart görürken, İsmail Can Üzüm çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maçın 19. Dakikasında 2. Sarı karttan İsmail Can Üzüm’ün oyun dışı kalmasıyla 71 dakika 10 kişi oynamak zorunda kalan kırmızı beyazlılar sahadan 4-1 lik sonuçla ayrıldılar.

Tire 1922 karşılaşmaya Samet Dinçer, Aykut Alçin, Serhat Maden, Anıl Özönerli, Fatih Özdemir, Hakan Çakır, Mert Hakan Yandaş, Özcan Polat, Feyyaz Yaşar, İsmail Can Üzüm, Can Parlayan on biri ile çıktı. Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in tribünden takip ettiği karşılaşmada Tire’den gelen 150 kadar taraftar da takımlarını yalnız bırakmadı.





Rakibi karşısında 19. dakikada on kişi kalan Tire 1922 37. Dakikada Turan Yılmaz’ın golüyle 1-0 geriye düştü. Golden kısa süre sonra toparlanıp 40.dakikada Özcan Polat ile beraberlik golünü bulan kırmızı beyazlılar 2. yarı tam bir şok yaşadı. 2. Yarıda 55-66 ve 90. Dakikalarda Canberk Özçakır’ın 3 golüne engele olamayan Tire 1922, sahadan 4-1 lik skorla yenik ayrıldı. 





Teknik Direktör İskender Eroğlu hesapta olmayan bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "19. dakikada İsmail Can'ın kırmızı kart görmesi direncimizi kırdı. Oyuncularımızın gününde olmadığı bir maç oynadık. Adliye yenilgisi dünyanın sonu değil. Bu kaybı telafi edecek gücümüz var" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi