3. Lig’e yükselen kırmızı beyazlılar düzenlenen törenle Teknik Direktör İskender Eroğlu ve 4 kişilik teknik kadronun yanı sıra toplam 14 futbolcuya imza attırdı


Ercan ÇELİK





HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA
3 Lig’e yükselen Tire 1922’de transfer dönemi hızlı başladı. Transfer sezonunun 10 Haziran’da resmen başlamasının ardından zaman kaybetmeyen kırmızı beyazlılar, toplam 14 futbolcu ve Teknik Direktör İskender Eroğlu ile 4 kişilik teknik kadroyla anlaşma imzaladı. Tire Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, yeni yönetim kurulunda yer alması beklenen işadamları Fahrettin Kozlu, Necdet Ekinci ileTire 1922’li mevcut yöneticiler katıldı. Teknik Direktör İskender Eroğlu, Yardımcı Antrenörler Serdar Sabuncu, Aydoğan Gül, Çağlayan Tutak ile Kaleci Antrenörü Mücahit Dönmez 1’er yıllık mukaveleye imza attılar. İç transferde ise kaleci Serdar Cambaz,  sağbek Aykut Alçın, stoper Enver Ersoy, sağ kanat oyuncusu Burak Dost, sol kanat oyuncusu Emre Topran, Rıdvan Gürler ve forvet Serdar Söğüt ile tekrar anlaşma sağlandı. Vestel Manisaspor’dan Bahadır Duran, Kızılcabölük’ten Çağlayan İrice, Gümüşordu’dan Serhat Maden, Bucaspor’dan mili futbolcu Hasan Karakaş, Balıkesir Belediye’den Feyyaz Yaşar, Balçova Belediye’den Ozan Arif Önal, Karşıyaka’dan Malik Tahirler ise önümüzdeki sezon kırmızı beyazlı formayı giyecek yeni isimler oldu.


HEDEF 2. LİG
Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, iddialı bir kadro oluşturmak amacıyla transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, “Amacımız mücadele edeceğimiz yeni ligde de başarılı olabilmek. Genç ve başarılı isimlere öncelik veriyoruz. Birçok başarılı ve genç isimle görüşme halindeyiz. Ancak herhangi bir spekülasyona sebebiyet vermemek için bu isimleri şimdilik açıklamıyoruz. Onlara da en kısa sürede imza attıracağız. 3. Lig’de kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Ligin en flaş İzmir takımlarından biri olacağız. Tesislerimizi elden geçirip, eksiklerimizi tamamlıyoruz. Genel kurulu ise Haziran ayı içinde yapacağız” dedi. Teknik patron İskender Eroğlu ise hırlı bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Eroğlu “geçen sezon başında verdiğim şampiyonluk sözünü yerine getirdim. Bu senede yine şampiyonluk sözü veriyorum. Hedefimiz 2. Lig. Belirlediğimiz büyük hedefe sezon sonunda ulaşacağız” diye konuştu.

HABER VİDEOSU:


Editör: Haber Merkezi