Hafta sonunda Bozüyük önünde lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen kırmızı beyazlılar iç transferde 5 dış transferde ise toplam 21 yeni oyuncuya imza attırarak dikkat çekti



3.’üncü Lig’in yeni ekiplerinden Tire 1922, transfer döneminin en hareketli kulüplerinden biri oldu. Sezon başında rotasını şampiyonluk olarak belirleyen kırmızı beyazlılarda, Belediye Başkanı Tayfur Çiçek önderliğindeki yönetim kurulu, iç transferde 5, dış transferde ise toplam 21 yeni oyuncuya imza attırdı. Geçen sezon şampiyon olan takımdan, kaleci Serdar Cambaz, sağbek Aykut Alçin, stoper Enver Ersoy, orta saha oyuncuları Burak Dost ve Fatih Özdemir dışında kalan tüm oyuncularla yollar ayrıldı. Altyapıdan yetişen Egemen Anıl ise A Takım kadrosuna dahil edildi.

 

Güçlü ve akılcı bir transfer politikası izleyen yönetim, takımın kalesini Antalyaspor’dan Doğukan Duyum ile son anda gerçekleştirdiği transfer hamlesiyle Bucaspor’dan Samet Dinçer’e teslim etti. Kırmızı beyazlılar da dış transfer şu isimlerden oluştu. Alparslan Emre Çapar, Mustafa Sevim (Bursaspor), Hakan Çakır ve Güner Okay (Erzurumspor), Anıl Özenerli (KSK), Berkant İstanbul, Yusuf Turhan ve Mert Hakan Yandaş (Altınordu), İsmail Can Üzüm (Göztepe), Fatih Üge (Fethiyespor), Feyyaz Yaşar (Balıkesir Bld), Mehmet Ali Aydın, Serhat Maden (Gümüşordu), Selçuk Yıldırım, Ozan Arif Önal (Balçova Bld), Özcan Polat (Diyarbakır BŞB), Taha Evçe (Kızılcahamam) ve Can Parlayan (Ofspor).

 

 

“YENİ BAŞARILARA KOŞACAĞIZ”

Teknik Direktör İskender Eroğlu ise güçlü bir kadro yapısına sahip olduklarını ifade ederek, “Transferlerimizi ince eleyip, sık dokuyarak gerçekleştirdik. Uzun yıllar aradan sonra tekrar mücadele edeceğimiz 3. ‘üncü Lig’de başarılı olacağımıza inancım tam. Verimli bir hazırlık dönemi geçirdik. 7 Eylül’de Bozüyük karşılaşması ile seyircimizin karşısına çıkacağız. Hemen ardından ise Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Rakibimizin belli olmasını bekliyoruz. Seyircimizden, sezon boyunca bizi yalnız bırakmamasını ve sadece takım iyi giderken değil her şartta yanımızda olmasını istiyoruz. Tire’yi, futbolda başarılarla anıldığı eski günlerine taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi