Futbol 3. Lig 1. Grup’ta dün 34. hafta karşılaşmaları oynandı. Grupta haftanın en kritik eşleşmesi ve 2. sıradaki Kızılcabölük ile 4. sıradaki temsilcimiz Tire 1922’nin karşı karşıya geldiği müsabaka oldu. Denizli’nin Tavas ilçesinde oynanan karşılaşmanın başlama saati 14:30 oldu. Maçı, Tire’den giden az sayıda taraftar da takip etti. 

UMUT VE İLHAN FARUK TAKIMI GALİBİYETE TAŞIDI
Karşılaşma boyunca etkili oynayan ve maçı daha çok isteyen takım temsilcimiz oldu. İlk yarıyı, Umut’un kaydettiği golle ‘0-1’ önde tamamlayan takımımız, ikinci yarıya da bomba gibi bir giriş yaptı ve devrenin hemen başında İlhan Faruk’un bulduğu golle üstünlüğünü skora da yansıttı. Daha sonraki dakikalarda da oyunun kontrolünü bırakmayan taraf ekibimiz oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip, 83. dakikada Fatih Yiğen’in attığı golle umutlansa da karşılaşmayı çevirmeyi başaramadı. Tire 1922, böylelikle çok zorlu bir rakibe karşı deplasmanda aldığı bu galibiyetle, şampiyonluk hedefini sürdürdüğünü göstermiş oldu.

MERT HAKAN ŞOVUNU YAPTI ÇIKTI
Tire 1922’nin yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş, 8 numaralı formasıyla oyunda kaldığı süre içinde son derece etkili bir oyun sergiledi. Her 2 golün asistini yapan Mert Hakan, farkın ikiye çıkmasının ardından Teknik Direktör İskender Eroğlu tarafından oyundan alındı. 4 gün sonra oynanacak Kırıkhan maçı öncesi kendini daha fazla zorlamaması için oyundan alınan Mert Hakan’ın yerine Çağlar, oyuna girdi. 

KIRIKHAN HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Maçın ardından HaberTire Gazetesi’ne konuşan Teknik Direktör İskender Eroğlu, “3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Kırıkhan maçı için hazırlıklarımız başladı. Bizi destekleyen herkese teşekkürler.” Dedi.

KIRMIZI YENGEÇLER VE TİMOK TRİBÜNDE
Tire 1922’nin etkili taraftar grubu Kırmızı Yengeçler, şimdiye kadar tüm deplasmanlara katıldığı gibi Kızılcabölük deplasmanında da yerini aldı. Tire’de yaklaşık 200 kilometre uzakta Kızılcabölük’te oynanan karşılaşmada, tribünde bu kez Tire Motosiklet ve Motor Sporları Kulübü (TİMOK) de yer aldı. TİMOK üyeleri ve Kulüp Başkanı Ercan Çelik, motosikletlerle gittikleri deplasman maçında Tire 1922’yi tribünden desteklediler. 

SAHA :  Tavas Semt Stadı
HAKEMLER :  Erkan Özdamar***, Aydın Karsavuran***, Ahmet Karapınar***
KIZILCABÖLÜKSPOR :   1-Mehmet**, 3-Özkan*, 6-Kerim**, 2-Sedat*, 4-Fatih***, 8-Burak* (36.dk:  18-Emre* (70.dk:  16-Cihat*) ), 9-Hakan*, 10-Emrah**, 17-Ali Kemal**, 7-Kıvanç*, 11-Emir Can**
TİRE 1922 :   12-Erhan**, 5-Ahmet***, 11-Umut**** (85.dk:  16-Feyyaz ?), 18-Hakan***, 19-Fethi**,  7-Samet** (77.dk:  17-Furkan**), 8-Mert Hakan** (64.dk:  14-Çağlar**), 22-Hüseyin***, 64-Ozan Murat***, 23-İlhan Faruk****, 61-Gökhan**
GOL :  83.dk Fatih (Kızılcabölük), 29.dk Umut, 48.dk İlhan Faruk  (Tire)
SARI KART :  Hakan  (Kızılcabölük), Fethi, Gökhan, Furkan  (Tire) 

Editör: Haber Merkezi