3. ligte mücadele edecek takımımız Tire 1922, golcü Feyyaz Yaşar’ı da renklerine bağladı.
Tire Belediye Basın

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’u lider bitirip Play-Off maçında da İzmir Spor’u penaltılarla geçerek şampiyon olan Tire 1922 sezon bitiminden sonra izlediği futbolcularla tek tek görüşerek prensip de anlaşmıştı.
Geçtiğimiz hafta yapılan imza töreninin ardından yeni futbolcularını görücüye çıkaran Tire 1922 şimdi de geçtiğimiz sezonun devre arasında çeşitli sebeplerden dolayı transferinde son anda pürüz çıkan Feyyaz Yaşar’ı renklerine bağladı. İddaalı bir kadroyla sezona start verecek olan Tire 1922 de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek : ‘’ Tireli spor severlerin profosyonel lig hasretini uzun zaman sonra sona erdirdiğimiz için mutluyuz. Bizler başarıya endeksli bir kulübüz ve bu sene çok iddaalıyız. Ben inanıyorum ki takımımız Tire 1922 bu sezon fırtına gibi esecek ve bu lig de kalıcı olmadığını gösterecek. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, taraftarımız rahat olsun , onlar her şeyin en iyisine layık’’ şeklinde konuştu.

FEYYAZ YAŞARI TANIYALIM.
Feyyaz Yaşar 6 Haziran 1990 doğumludur. Kariyerinde Bursa Merinosspor, Zonguldakspor, Yeşil Bursaspor, Mudanyaspor ve Balıkesir Belediye spor gibi BAL liginde mücadele eden takımlarda oynadığı 78 maçta attığı 21 golle dikkat çekiyor. Kanat oyuncusu olmasına rağmen skorer kimliğiyle de bilinen Feyyaz Yaşar önümüzdeki sezon Tire 1922 formasıyla ter dökecek.

Editör: Haber Merkezi