Tire 1922, Tekirdağ deplasmanında aldığı 3-0’lık sürpriz yenilgiyle, taraftarı hayal kırıklığına uğrattı. Maçın ardından 3-0’lık yenilgiden çok Tire 1922 oyuncularının sorumsuzca yedikleri kartlar tepki gördü.

 

Ercan ÇELİK

 

3. Lig 1. Grup’ta emin adımlarla yoluna devam eden Tire 1922, büyük umutla gittiği TekirdağSpor deplasmanından 3-0 mağlup döndü. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya, Tekirdağspor, Ahmet, Ramazan, Volkansel, Fuat, Orhan, Uğur, Rıza, Kadir, Taygun, Sedat, Cengiz ve Birol ile çıkarken, Tire 1922, Erhan, Alparslan, Umut, Fethi, Murat, Samet, Mert Hakan, Hüseyin, Ozan, Reha ve İlhan’dan oluşan kadroyla çıktı.

Deplasmandan 3 puanı almak niyetiyle çıktıkları maçta, kırmızı beyazlı ekip maça hızlı ve güzel başladı. Özellikle forvette Mert Hakan, orta sahada ise Ozan Murat Başyılmaz ve Samet Albayrak oynadığı oyunla göz doldurdu. Fakat Tire 1922’nin güzel oyunu gole dönüşmeyince, skora da yansımadı.

Maçın 44. Dakikasında Murat Akçay ikinci sarı kartla kırmızı kart görüp oyun dışı kalınca, takımın modu da düştü. Kırmızı kartın hemen ardından Tekirdağ’ın ilk golü Sedat Cengiz’in şutuyla geldi. İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda 10 kişiyle gol arayan Tire 1922 aradığı golü bulamadı. Dakika 52’de penaltı atışıyla Birol Tekirdağ’ın ikinci golünü attı.

 

TAKIMI 9 KİŞİ BIRAKTILAR

Dakika 72’de oyuncu değişikliği esnasında tribünlere hareket yapan Reha Kurt ise direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve takımı 9 kişi bıraktı. Tire 1922 oyuncuları, taraftarı yine şaşırmadı ve cömertce yedikleri sarı ve kırmızı kartlarla takımı yine zor durumda bırakdılar. Taraftar, Tire 1922 oyuncularının sarı kartlar konusunda sorumlu davranmamasına tepkili.

Reha’nın da oyundan çıkarılması sonucu 9 kişi kalan takım, Taygun’un  şutuyla üçüncü golü de yedi ve maç 3-0 sona erdi.

 

EROĞLU: “HAKEM BİZE KIYDI”

“Hakem bizi kıydı. Bütün tercih haklarını onlardan yana kullandı. 9 kişi kalmamıza rağmen üç şutumuz direkten döndü ama sonuçta 9 kişi ne kadar mücadele edebiliriz ki. Yenildik. Bazı oyuncularımın disiplinsiz davranması da beni çok üzdü. Bu hafta Zonguldak maçında inşaallah bütün eksikliklerimizi giderip güzel bir maç yapacağız. Halkımızı da dört gözle maça bekliyoruz destek için.

 

KIRMIZI YENGEÇLER’DEN TAM DESTEK

Tire 1922’nin taraftar gruplarından olan “Kırmızı Yengeçler” isimli grup, başkanları Bülent Yalçın liderliğinde Tekirdağ’da maç boyunca takıma destek oldular. Kendi imkanlarıyla yaklaşık 20 kişi Tekirdağ’a giden Kırmızı Yengeçler, mümkün olduğunca tüm deplasman maçlarını takip edecekler. 

Editör: Haber Merkezi