Sahada maç başından sonuna kadar üstünlüğünü koruyan Tire 1922, aldığı 1-3’lük galibiyetle Play-Off’a kaldı. Play-Off’ta Nevşehir Sporla mücadele edecek olan kırmızı beyazlı ekip bu maçı geçmesi halinde adını finale yazdıracak. 
 

TANRISEVEN TEBRİK ETTİ 
Maçın bitiminin ardından Tire 1922 Spor Kulüp Başkanı Mutlu Sarayköylü’yü telefonla arayan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven,  kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları tebrik etti. 
 

“BÜTÜN TİRE TAKIMA DESTEK VERMELİ” 
Tire’de göreve başladıktan bu yana Tire 1922 Spor’a her türlü desteği veren Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, “İlçemizin ekibi hiç olmadığı kadar ikinci lige yakın. Ege Bölgesinin en modern stadı bulunan Tire’ye üst ligler yakışır. Bütün Tirelileri takımımızı desteklemeye davet ediyorum” dedi. 
 

“İNANIRSANIZ BAŞARIRSINIZ” 
Deplasmanda 3-1’lik Yomra galibiyetinin ardından kısa bir açıklama yapan Tire İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları söyledi: 
“Tire 1922 Yönetimini, teknik heyeti ve futbolcuları göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyorum. İnanmak başarmaktır. Ben inanıyorum ki bu takım bu sene ikinci lige çıkacaktır. Önemli olan zoru başarmaktır. Şimdi kötü günleri geride bırakıp bir bütün olmanın zamanı gelmiştir. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyorum. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcusu ve taraftarı ile tek yumruk olup önümüzdeki maçları alarak bir tarih yazmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Tire 1922’yi tebrik ediyor, İkinci Lig yolunda başarılar diliyorum.” 

Editör: Haber Merkezi