Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’in tribünden takip ettiği karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılaşmayı Kaymakam Tanrıseven’in daha önce top oynadığı Batman Petrolspor Başkanı Ekrem Konaç ve Batman Petrolspor Sportif Direktörü Mehmet Gönülaçar da takip etti. 
Geçen hafta deplasmanda Velimeşe Spor'a 3-1 yenilerek bu sezonki ilk mağlubiyetiyle taraftarını üzen, hafta içi teknik direktör Nihat Balan'la yollarını ayırıp Adnan Buber'le yola devam kararı alan Tire 1922 Spor, evinde Erbaa Spor'u 3-1 yenerek zirve yarışına devam etti. 
Maçın 33. dakikasında Arda'nın golüyle yenik duruma düşen Tire, 44'te Gökhan'ın golüyle eşitliği sağladı. İkinci devreye hızlı başlayan takımımız 48'de Berke'yle öne geçti. Müsabakada son sözü 90+1. dakikada Gökhan söyledi. Maçta attığı goller ve ortaya koyduğu performans ile yıldızlaşan Kaptan Gökhan Erdöl oldu. 


GALİBİYETİ TANRISEVEN VE ÇİÇEK’E ARMAĞAN ETTİLER
Tire 1922 Spor, galibiyeti Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Başkan Tayfur Çiçek’e armağan etti. Tanrıseven ve Çiçek, galibiyeti kendilerine armağan eden takım oyuncularını uzun süre birlikte alkışlayarak moral verdi. 
 

TANRISEVEN: ‘‘BU SONUÇ TAKIMA MORAL OLDU’’
Kaymakam Tanrıseven maçın ardından yaptığı değerlendirmede son haftalarda takımın hak etmediği sonuçlarla taraftarı üzdüğünü belirterek, bu maçla birlikte takımın tekrar çıkışa geçeceğine inandığını vurguladı. 
Tanrıseven ‘‘Takımın kazanma hırsını sahaya yansıttığında neler yapabildiğini saha da net bir şekilde gördük. Oyuncularımızın geri düşmesine takımın mücadele azmi takdire şayan. Bundan sonraki maçlarda en az hatayla amacımıza ulaşacağımıza inancımız tam’’ dedi.

PETROLSPORLU YÖNETİCİLER DE MAÇTAYDI
Batman Petrolspor Başkanı Konaç ve Sportif Direktörü Mehmet Gönülaçar, Tire 1922 Spor’un galibiyetinden dolayı Kaymakam Tanrıseven’i tebrik etti.
Bu sonuçla Tire 1922 puanının 23'e çıkarıp zirve yolunda önemli bir virajı kayıpsız dönerken, Erbaa Spor ise 9 puanda kalarak tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı. 
 

Editör: Haber Merkezi