Sezon hazırlıklarını Bolu Abant’ta sürdüren Tire 1922, Von Club Hotel Abant tesislerinde, Sakaryaspor ile sezon öncesi ikinci hazırlık müsabakasını oynadı. Karşılaşmanın 20. dakikasında ceza sahası içindeki müdahaleye hakem faul düdüğü çaldı ve Tire lehine penaltı vuruşuna hükmetti. Topun başına geçen Yasin Avcı, temsilcimizi ‘1-0’ öne geçirdi. 

Maçın 29. dakikasında, rakip takımın kalecisinin büyük hatasını değerlendiren Yasin Avcı, topu takım arkadaşı Melih Vardar’a kazandırarak adeta al da at dedi. Melih Vardar’ın boş kaleye yolladığı golle temsilcimiz 2-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Temsilcimiz ilk yarıyı ‘2-0’ önde kapattı. 

TİRE’NİN GOLLERİ: YASİN VE MELİH’DEN GELDİ
İkinci yarıya daha istekli başlayan Sakaryaspor’un ataklarına iyi bir şekilde karşılayan defansımız, rakibe müsabakanın son dakikalarına kadar direndi. Fakat 84. dakikada hakemin ceza sahamız içindeki bir pozisyonda rakip oyuncuya faul yapıldığı yorumun ardından verdiği penaltı kararına engel olamadı. Rakip Sakaryaspor’un kazandığı penaltı vuruşunda topun başına geçen isim Talha oldu. Topu ağalara gönderen Talha Sakarya’yı ümitlendirse de kalan sürede Tire 1922 rakibe başka gol fırsatı vermedi ve sahadan “ 1-2” üstün ayrıldı. Tire, böylelikle Kızılcabölük’ten sonra ikinci hazırlık karşılaşmasını da kazanarak taraftarlarını gelecek sezon için umutlandırmaya devam etti.

Editör: Haber Merkezi