Fatih ŞAŞMAZ / TİRE İHA

Son 3 maçında üst üste aldığı galibiyetlerle play-off bandına doğru hareketlenen Tire 1922’nin iyi gidişatı, Antalya deplasmanında aldığı mağlubiyet ile duraklamaya uğradı. Dr.  Fehmi Öncel Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül izledi. Tire 1922’yi gölge gibi deplasmanda da takip eden Kırmızı Yengeçler, takımlarını Kemer deplasmanında da yalnız bırakmadılar.

 

Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Tire 1922, ilk dakikalardan itibaren baskılı bir oyunla başladı. Dakika 23’de hızla rakip yarısahasına geçen Gökhan, muhteşem bir ortayla topu Melih’e ulaştırdı. Melih’in kafa vuruşu, kalecide kaldı. Bu dakikalarda ataklarını sıklaştıran Tire 1922’de Hakan’ın ortasını kafa vuruşuyla karşılayan Mümin, direği isabet aldı. Top direkten döndü.

32. dakikada bir anlık hatayla Tire 1922 savunmasını aşan Volkan’ın gönderdiği ortayı, Barış gole çevirdi. 1-0.

41. dakikada Hakan Yağmurkaya’nın sert şutu çok az farkla auta çıktı. 1-0 sona eren ilk yarının ardından 2. Yarıya daha istekli çıkan Tire 1922, bir türlü aradığı golü bulamadı. Tire’nin atakları karşısında iyice defansa kapanan Kemer, 90 dakikanın sonunda 3 puanı alan taraf oldu.





 




 

Editör: Haber Merkezi