24 yıl aradan sonra profesyonel futbol liglerine yeniden merhaba diyen Tire 1922, ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir performans sergilerken 18 takımın bulunduğu grubu 5.sıra da bitirerek taraftarını memnun etti. 
Tire Belediye Basın

Sezona fırtına gibi başlayan Tire 1922 ardı ardına gelen galibiyetler sonrasında liderliği uzun süre kimseye bırakmadı. Sonrasında gelen sakatlıklarla sıkıntılı bir sürece giren Tire 1922 puan kayıpları yaşarken rakiplerinin de puan kayıplarıyla beraber zirveden kopmadı ve hedefinden uzaklaşmadı. Ligin son haftasında, haftalar sonra tam kadro olarak sahaya çıkan Tire 1922 Ankara deplasmanında rakibi Tutap Şekerspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenmesini bilerek, ligin ilk yarısını 5. Sırada tamamladı. 

Ligin ikinci yarısına Bozüyükspor’un ligden çekilmesi sebebiyle ilk haftada 3 puanı cebine koyacak olan Tire 1922, ikinci maçında kendi seyircisi önünde deplasmanda 6-2 yendiği Batman Petrol Spor’u ağırlayacak. 1 Şubat 2015 de oynanacak olan karşılaşma Tire 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.
Kırmızı beyazlılar 2. yarı hazırlıklarına 2 Ocak tarihinde başlayacak.

Editör: Haber Merkezi