Spor gündemine ilişkin konuların değerlendirildiği buluşmada Tire 1922 Spor Kulübü Başkanı Sarayköylü, yeni stadın açılışı ile ilgili müjdeler de verdi.
Geçtiğimiz günlerde 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkan yardımcılığına seçilen Sarayköylü, Kaymakam Tanrıseven’e Tire 1922’nin son durumu ile ilgili bilgi verdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldiklerini belirten Sarayköylü, Tire’nin tek profesyonel takımının çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


KAYMAKAM TANRISEVEN: ''YENİ STADIMIZDA İNŞAALLAH BİLEĞİMİZ BÜKÜLMEYECEKTİR''
Kaymakam Tanrıseven, Sarayköylü'yü kutladı ve yeni görevinde başarılar diledi. Tanrıseven, Ligin ikinci yarısında yapacakları maçların zorlu geçeceğini ancak takımın bunun üstesinden geleceğine inandığını ifade etti. 
Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, UEFA standartlarında inşası tamamlanıp hizmete girecek olan yeni statta Tire 1922 Spor'un bileğinin inşaallah bükülmeyeceğine inandığını belirtti. Yeni stadın, ambiyans ve seyirci desteğinin de etkisiyle takımın gücüne güç katacağına inancının tam olduğunu belirten Tanrıseven, “Tam desteğimiz Tire 1922 Sporla. Takımımızın ikinci yarıda başarıya ulaşacağına inanıyorum” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi