Oynadığı ilk iki hazırlık karşılaşmasında; Kızılcabölük ve Sakaryaspor’u yenen temsilcimiz, güçlü rakibini ‘1-0’lık skorla geçerek sahadan galip ayrıldı. Hazırlık karşılaşmalarında 3’te 3 yaparak heyecan yarattı.

HAZIRLIKLARDA 3’TE 3 YAPTIK
Abant’ta Von Club Hotel tesislerinde yeni sezona hazırlanan Tire 1922 takımı, bu süreçte hazırlık karşılaşmaları oynayarak hem takım içi uyumu oluşturmayı, hem de takımın son durumunu ve geldiği seviyeyi görmüş oluyor.


TİRE’NİN GOLÜ YASİN’DEN GELDİ
İlk iki hazırlık maçından galibiyetle ayrılan ve son müsabakasında bir üst ligden olan Menemen’i yenen temsilcimiz, gelecek sezon öncesi güzel görüntü vermeye devam etti. İzmir’in 2. Lig temsilcilerinden olan ve Galatasaray’ın 90’lardaki efsane kadrosunun değişmez parçası olan Suat Kaya’nın çalıştırdığı Menemen Belediyespor’u Yasin Avcı’nın ayağından bulduğu golle deviren Tire’de Kulüp yönetimi ve teknik heyet hazırlıklardan memnun.


MERT HAKAN, MENEMEN ADINA ETKİLİ OLAMADI
Özel karşılaşmada rakip takım forması giyen ve 90 dakika boyunca oyunda kalan, Tire’nin geçen sezon en önemli oyuncusu olan Mert Hakan Yandaş, Menemen’e beklediği katkıyı sunamadı ve Tire defansı karşısında etkili olamadı.

Editör: Haber Merkezi