BAL Ligi ekiplerinden Bodrum Belediyespor ile evinde oynadığı hazırlık maçını dakika 34’te Süleyman’ın serbest vuruştan kaydettiği golle kaybeden kırmızı beyazlılar taraftarı üzdü.





Hazırlık karşılaşmalarına devam eden Tire 1922, BAL Ligi 7.’inci Gurup ekiplerinden Bodrum Belediyespor ile evinde oynadığı hazırlık karşılaşmasını 1-0 kaybetti. Tire 1922, karşılaşmaya Doğukan, Aykut, Ramazan, Anıl, İsmail, Ozan, Selçuk, Güner, Özcan, Hakan ve Tolga ilk 11’i ile çıktı. 


Yalıkavak kampı sonunda ilk hazırlık karşılaşmasına çıkan Bodrum Belediyespor ise sahada Taner, Süleyman, Nizamettin, Tolga, Burak, Erkan, Oktay, Gökay, Onur, İbrahim ve Celal şeklinde yer aldı. Karşılaşmayı Ahmet Saka, Mustafa Koç, Mert Akbaş hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın hemen başında etkili görünen Tire 1922’li futbolcular dakikalar ilerledikçe oyundan düşerek, yaptıkları bireysel hatalarla dikkat çekti. 





Yaptığı transferlerle dikkat çeken konuk ekip Bodrum Belediyespor ise rakibine oranla daha derli toplu bir futbol ortaya koydu. Yeşil beyazlıları galibiyete taşıyan gol ise 34’te kazanılan serbest vuruşta Süleyman’ın şık vuruşu ile geldi. 





Bodrum Belediye’de, Erkan 51’de çift sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Güneşin altında, kavurucu bir sıcakta oynanan karşılaşmada sporcuların sağlığı açısından hakem sık sık su molasına başvurdu.

Editör: Haber Merkezi