Bölgesel Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Tire 1922 Spor, hafta sonu başlayacak lig maratonu öncesi son hazırlıklarını Gölcük Yaylası’nda yapıyor.



Bölgesel Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden Tire 1922 Spor, hafta sonu başlayacak lig maratonu öncesi son hazırlıklarını Gölcük Yaylası'nda yapıyor.


Hazırlık maçlarındaki performansıyla beğeni toplayan kırmızı-beyazlı ekip, Pazar günü oynayacağı Bozüyük Vitraspor maçına kadar Gölcük Yaylası'nda güç depolayacak. İlk etap kampını da Gölcük'te yapan ekipte sakatlığı bulunan oyuncuların Vitra maçına yetiştirilmesi için seferber olunurken, artık çalışmalar maç saatine göre yapılıyor.


Tecrübeli çalıştırıcı İskender Eroğlu yönetimindeki Tire temsilcisi, cumartesi günü Gölcük Yaylası'ndan Bilecik'e hareket edecek. Gölcük Prenses Otel'de konaklayan ekip Bozüyük Vitra maçı ile ligi iyi bir başlangıç yapıp, ikinci haftada sahasında oynayacağı zorlu Manisa Belediyespor maçıyla bir seri başlatmak istiyor.

Teknik direktör İskender Eroğlu lige konsantre olduklarını belirterek, lig maratonunu taşıyabilecek alternatifi bol bir kadro kurduklarını söyledi. Tirelilerden destek isteyen Eroğlu, her hafta izleyenleri tatmin eden güzel bir oyunla galip gelmek üzere planlarının hazır olduğunu da sözlerine ekledi.
Editör: Haber Merkezi