Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olup, Play-Off’ta ise İzmirspor’u geçerek 3. Lig’e yükselen Tire 1922 yeni sezon için çalışmalara başladı.

 

Tire Belediye Basın

 

Takımın Tire’de toplanmasının ardından, ilk etap çalışmaları için Gölcük’ü tercih eden Tire 1922, geçen sezondan sözleşme yenileyen futbolcular ve yeni transferlerle çalışmalarına devam ediyor. Takımdaki arkadaşlığın geçtiğimiz sezondaki etkisinden bahseden Yönetim ve Teknik Heyet, yeni transferlerin takıma uyumu konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 2 hafta sürecek Gölcük Kampı sonunda Tire 1922 çalışmalarına Tire’de devam edecek.

 

EROĞLU: “TAKIM, KENETLENMİŞ DURUMDA”

Tire 1922 Teknik Direktörü İskender Eroğlu : ‘’ 3. Lig hepimize hayırlı olsun. Hazırlıklarımız başladı. Arkadaşlık beklediğimden iyi gidiyor, takım daha ilk günlerden kenetlenmiş durumda. Mental, fiziksel, kondisyonel ve taktiksel çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2 ya da 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz.  En iyi şekilde yeni sezona hazırlanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Yapılan transferler için yönetimimize ve Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek’e çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

ÇİÇEK: “HEDEFİMİZ, HER ZAMAN BAŞARI”

Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek : ‘’ Yeni sezon tüm Tireli sporseverlere hayırlı olsun. Uzun yıllar sonra yaşadığımız profesyonel lig sevincimizi bu sene yaşayacağımız başarılarla pekiştireceğiz. İskelet kadromuzu koruyarak, takıma yeni isimler kazandırdık. Hedefimiz her zaman başarılı olmaktır. Bu ligde kalıcı olmayacağımıza inanıyorum, oyuncularımıza, teknik heyetimize ve takımımız için emek harcayan herkese yeni sezon için başarılar diliyorum.‘’ dedi.

Editör: Haber Merkezi