Lig başından bu yana istenen performansın sağlanamaması nedeni ile kulüp yönetimi ile karşılıklı olarak anlaşan Tire 1922 Teknik Direktörü Fahrettin Sayhan dün itibari ile takımdan ayrıldı. Takımı şuan Tire 1922‘nin eski gol kralı antrenör yardımcısı Serkan Söğüt ile birlikte Antrenör yardımcısı Ahmet Çeltikci  çalıştırıyor.

 

SARAYKÖYLÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tire 1922 kulüp başkanı  Mutlu Sarayköylü “Lig başından bu yana iyi maçlar çıkardık ama istediğimiz başarıyı bir türlü yakalayamadık. Dün itibari ile teknik hocamız Fahrettin Sayhan ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Kendisine takımımızla çalıştığı süre boyunca verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Antrenör yardımcılarımız takımımızın başında.Takımımızla birlik beraberlik içinde kaldığımız yerden devam ediyoruz.İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz yerde olacağız.

 

“GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ 2-3 HOCA ADAYI VAR”

Tire Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, “Sezona şampiyonluk parolasıyla, Fahrettin hocamızın istediği transferleri yaparak başladık. Beklentiler büyük olunca arka arkaya gelen başarısız sonuçlar onunda psikolojisini bozdu. Kendisinin katı prensipleri var. Bazı isimleri kadro dışı bıraktı. Kadro dışı kalan arkadaşlarımız sonuçta futboldan para kazanıyor. Yönetim olarak oturup konuştuk ve karşılıklı olarak dostça yollarımızı ayırmaya karar verdik. Görüştüğümüz 2-3 yeni hoca adayı var. Acele etmeyeceğiz. Bu hafta Yomra maçına takımı sahaya Yardımcı Antrenör Ahmet Çeltikçi çıkaracak” dedi.

 

Kırmızı beyazlılar, Fahrettin Sayhan yönetiminde 14 maça çıkıp, 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi elde edip, toplam 18 puan topladılar.

 

Editör: Haber Merkezi