Manisa Spor ile Tire 1922 arasında oynanan hazırlık maçında, Tire'nin aslanları yine kendini gösterdi ve maçı 1 - 3 almayı bildiler. 
Ercan ÇELİK

Geçen sezon PTT 1. LİG'den, 2. LİG'e düşen Manisa Spor, kendi evindeki hazırlık maçında Tire 1922 ile karşılaştı. Transfer döneminde ligin en çok transfer yapan takımları arasında olan Tire 1922'nin oyuncuları maç boyunca gösterdikleri üstün performansla göz doldurdular ve bu sezon da ligin favori takımı olduklarını gösterdiler. 

Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı oynayan Tire 1922, dakika 33'te Mert Hakan Yandaş'ın kullandığı penaltı atışıyla ilk golü buldu. Maçın ilk yarısı 0-1'lik skorla sona erdi. 
İkinci yarıda da oldukça etkili bir oyun sergileyen Tire 1922 kısa sürede 2. golü buldu. Dakika 63'te Feyyaz'ın ara pasıyla topla buluşan Murat Kara, topu ağlara gönderdi ve durum 0-2 oldu. Bu dakikalarda bir anlık boşluktan faydalanan Manisa ilk golünü attı ve skor 1-2 oldu. Tire 1922'nin ve maçın son golünü ise Tire'nin iddialı transferlerinden olan Kurt Golcü, Reha Kurt attı. 71. dakikada oyuna giren Reha, Dakika 80'de topu ağlara gönderdi ve skoru belirledi. 

KRAL MERT HAKAN YANDAŞ GOLLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz sezon Altınordu'dan kiralanarak Tire 1922 kadrosunda yer alan Golcü Mert Hakan Yandaş, attığı gollerle kısa sürede taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Bu sezon bonservisi alınarak Tire 1922'de oynamaya devam eden Mert Hakan, gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Hazırlık maçlarından itibaren kendini göstermeye başlayan genç golcü, bu sezon da taraftarın gözdesi olacak. 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER
1-3'llük skorla galip geldiğimiz Manisa maçının ardından HaberTire Gazetesi'ne konuşan teknik direktör İskender Eroğlu, takımın tüm oyuncularından memnun olduğunu dile getirerek, "Bütün takımdan hemen hemen memnunum. Tabi ki eksiklerimiz var. Arsin maçına kadar eksiklerin giderilip tam anlamıyla hazır olacağız. Genel olarak baktığımızda fena değil. Çok fazla transferimiz olduğu için oyuncularımız da yavaş yavaş birbirlerine ısınıyorlar. İlerleyen günlerde çok daha iyi olacaklarına eminim. Böyle bir takım çıkarmamız hususunda yoğun destek veren Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek'e de sonsuz teşekkürler." dedi.
Editör: Haber Merkezi