Önceki gün Tire 4 Eylül Stadyumu’nda İç Anadolu Bölgesi BAL (Bölgesel Amatör Lig) takımlarından olan Eskişehir Demirspor’u sahasında ağırlayan ve sezon öncesi ilk ciddi hazırlık karşılaşmasını yapan Tire 1922, ikinci yarıda Serkan Söğüt’ün ayağından bulduğu tek golle rakibini yenerek yeni sezon öncesi moral buldu.


ALi YILDIZ / Büyük Tire Gazetesi

Hazırlık kampına Ödemiş Gölcük Yaylası’nda devam eden Tire 1922, bir diğer BAL Ligi takımlarından olan ve hazırlıklarını ekibimiz gibi Gölcük Yaylası’nda sürdüren Eskişehir Demirspor ile ilk hazırlık maçına çıktı. İskender Eroğlu yönetiminde ilk karşılaşmasına çıkan ve bu yıl şampiyonluk için gücüne güç katan Tire 1922, Eskişehir Demirspor karşısında ilk yarıda bulduğu net gol fırsatlarını cömertçe harcayarak soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle girdi. İkinci yarının başında Eskişehir Demirspor gol ataklarını iyice arttırırken, kontra atak yakalayarak organize gelen Tire 1922 ikinci yarıda bulduğu gol pozisyonunu Serkan Söğüt’le gole çevirdi. Maçın kalan süresinde başka gol sesi çıkmayınca, Tire 1922 sahadan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı.

TARAFTAR MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
Tire 1922’nin ilk hazırlık karşılaşmasında Tire taraftarı takımının ilk maçında stadın yarısını doldurdu. Aylardır canlı futbol maçı izleyemeyen ve bunun özlemi ile sahaya koşan taraftarlar, takımın her atağında hop oturup hop kalktı. Tire temsilcisinin, ciddi rakibi karşısında tek golle de olsa bulduğu galibiyet taraftarlara yeni sezon öncesi umut oldu. Yüzün gülen taraftarlar, yeni sezonda mutlak şekilde şampiyonluk istediklerini dile getirdi.
Editör: Haber Merkezi